Odpoledne bude koncipováno jako seminář s přednáškou o kávě a s praktickou částí s tzv. cuppingem neboli degustací kávy a ukázkou alternativních metod jako je aeropress nebo drip.

V ceně je degustace více než 10 vzorků ze známých českých i zahraničních pražíren a 1 káva z vybrané metody (aeropress, hario v60, kalita dripper, clever dripper).

Kapacita je omezena.

Kurzovné: 200,-

Rezervace

Rezervace této události už nejsou dostupné.

Lektor

Kateřina Kamarádová

Povoláním patolog, duší požitkář.

Výběrové kávě se věnuje na vážno od roku 2010. Pohled na kávu jí zcela změnila návštěva do tehdy nově vzniklé pražírny Doubleshot. Od té doby absolvovala několik kávových festivalů, kurzy přípravy kávy a aktivně za kávou cestuje i do zahraničí. Zaměřuje se především na alternativní metody a přípravu dobré kávy v domácím/pracovním prostředí. Na kávě jí baví její rozmanitost, hra chutí a možnost objevovat nová místa a lidi se stejnou vášní.