ZMĚNA TERMÍNU
Zveme vás na jedinečnou gastronomickou akci s mistrem světového renomé p. Daliborem Navrátilem, rytířem francouzské gastronomie spojenou s ochutnávkou piv z Rodinného pivovaru 713.
——————
Menu
Nabídka grilovaných mas
Steak tatarských kočovníků – hovězí tatarák ze stářeného masa s česnekovými topinkami. Jedná se o tradiční úpravu hovězího masa, jak jej připravují Tataři. Grilované kuřecí paličky ve filipínské úpravě Liempo
V papilotě grilovaný filet z čerstvého norského lososa, v úpravě graved-lax, podávaný s créme freiche a čerstvými bylinkami
Krůtí prsa marinovaná v čerstvé kokosové emulzi v kafrovém listí a třtinovém cukru. Jedná se o asijskou úpravu. Marinovat budeme pomocí vakua.
Grilovaná vepřová krkovice bez kosti, marinovaná v thajské černé a červené omáčce, slané sójové omáčce Kikkoman, Galangalu a v pálivých papričkách pirry pirry
Grilovaný hovězí steak top-sirloin. Ochutnáte hovězí steak, který je stářený novou metodou, v této republice ještě méně známou.
Nabídka příloh, salátů a pečiva
Brambory Louisiana, jedná se o nejoblíbenější bramborovou přílohu ke grilovaným steakům na světě. Tato receptura pochází z Ameriky.
Brambory Ceasar s parmazánem.
Restovaná mrkev Vichy. Tato zeleninová příloha pochází z francouzské lázeňské oblasti Vichy.
Salát Panzanella s pečeným chlebem a trhanou sušenou parmskou šunkou, kapari
Pikantní mexické fazole s čerstvým koriandrem a vyloupanou kukuřicí s pálivou papričkou Habanero.
Nabídka křupavého bílého a tmavého pečiva.
Nabídka omáček ke steakům
Omáčka Pfeffer willy.
Bazalkové pesto s piniovými oříšky.
Lehce pikantní asijská omáčka.
Omáčka z pečeného třeného česneku
a modrého sýru.
Nabídka piv
– Královna Eliška 11% – světlý ležák
– Venoušek 13% – žitný ležák
– Never Give UP!2% – ALE
– Red ALE13%
– Augustin 14% – India Pale Lager
——————
Vstupenky jsou v omezeném množství k zakoupení přímo na baru v kavárně Artičok.
Cena 1450 Kč