Jedinečná příležitost dopřát si steakové menu připravené šéfkuchařem světového renomé Daliborem Navrátilem doplněné o výběr whisky firmy Stock sestavený Brand Ambasadorem a zástupcem firmy Janem Kuchařem.
Nabídka grilovaných mas
Steak tatarských kočovníků – hovězí tatarák ze stářeného masa s česnekovými topinkami – Jedná se o tradiční úpravu hovězího masa, jak jej připravují Tataři.
Grilované kuřecí paličky ve filipínské úpravě Liempo
V papilotě grilovaný filet z čerstvého norského lososa, v úpravě graved-lax, podávaný s créme freiche a čerstvými bylinkami
Krůtí prsa marinovaná v čerstvé kokosové emulzi v kafrovém listí a třtinovém cukru Jedná se o asijskou úpravu. Marinovat budeme pomocí vakua.
Grilovaná vepřová krkovice bez kosti, marinovaná v Thajské černé a červené omáčce, slané sójové omáčce Kikkoman, Galangalu a v pálivých papričkách pirry pirry
Grilovaný hovězí steak top-sirloin Ochutnáte hovězí steak, který je stářený novou metodou, v této republice ještě méně známou.
Nabídka příloh, salátů a pečiva
Brambory Louisiana, jedná se o nejoblíbenější bramborovou přílohu ke grilovaným steakům na světě. Tato receptura pochází z Ameriky.
Brambory Ceasar s parmazánem.
Restovaná mrkev Vichy.
Tato zeleninová příloha pochází z francouzské lázeňské oblasti Vichy.
Salát Panzanella s pečeným chlebem a trhanou sušenou parmskou šunkou, kapari
Pikantní mexické fazole s čerstvým koriandrem a vyloupanou kukuřicí s pálivou papričkou Habanero.
Nabídka křupavého bílého a tmavého pečiva.
Nabídka omáček ke steakům
Omáčka Pfeffer willy.
Bazalkové pesto s piniovými oříšky.
Lehce pikantní asijská omáčka.
Omáčka z pečeného třeného česneku a modrého sýru.
Nabídka drinků
Johnnie Walker Blender ́s Batch No.1 (steak tatarských kočovníků)
Clynelish 14yo (grilované kuřecí paličky)
The Singleton of Dufftown 12yo (grilovaný filet z čerstvého lososa)
Cardhu 15yo (marinovaná krutí prsa)
Johnnie Walker Double Black (grilovaná vepřová krkovice)
The Singleton of Dufftown 18yo (grilovaný hovězí steak)